Rövidáru | Boa, tollak

Boa, tollak partyra és dekorációnak is egyaránt ajánljuk a toll boát. Igazi alkalmi viselet. Nagyon szép élénk színűek. Piros, sárga, pink, fekete, fehér, türkizkék, rózsaszín színekben kapható.

 

Rövidáru Budapesten

Mi az, hogy rövidáru? Általánosan azt mondhatjuk, hogy mindaz amivel a “hosszúárut”, vagyis a méterárut kiegészítjük, hogy az felhasználásra alkalmas legyen. A ruházat termékek előállításánál az alapanyagokon kívül szükség van különböző kellékekre. Ezeket sok generációs szakmai tapasztalat alapján gyártják és kínálják a könnyűipar, ezen belül a textilipar számára. Rövidáru kategóriában megtalálhatók: szalagok, paszományok, gombok, egyéb ruhazáró kellékek. Sok szempont szerin osztályozhatók, csoportosíthatók. Alapanyaguk szerin puha vagy kemény rövidáru, funkciójuk alapján műszaki vagy díszítő elemek. Nincsenek határvonalak az egyes felhasználási területeken. A ruhaipari kellékek egy része a mindenkori divat szerint készülő ruházati késztermékekre kerül, de nagy mennyiséget használnak fel egyéb célokra is, pl. a háztartásokban az ágynemű anyagok, terítők, függönyök stb. készítésére. A felsorolás is érzékelteti , hogy a rövidáruval szemben sokirány és eltérő követelményeket támaszt a gyakorlat. Ennek próbálunk webáruházunkkal megfelelni.

Rövidáru Budapesten online és offline!

Megválaszolunk minden kérdést, amely felmerülhet online értékesítésünkkel, nagykereskedésünkkel vagy bármilyen egyéb egyéb témával kapcsolatban.

Viberes hívásnál meg tudja tekinteni rövidáru termékeinket vagy rendelni hívjon minket videohívásban.

Kérdése van írjon nekünk!

Tisztelt Vásárlóink! A nyitvatartásunk Hétfőtől-Péntekig 10-16 óráig Szombaton és Vasárnap: Zárva

Jöjjön el hozzánk, óriási szín, méret és típusválasztékkal várja e fontos termék felhasználóit.

A jó ár és a kitűnő minőség közötti legrövidebb út a Rövidáru Budapesten. – Várjuk szeretettel!

Cím és elérhetőség:

Telefonszám: (06 1) 311 3574 Hívj most! 
Mobil: +3630 858 3463 Hívj most! 
Viber: (06 1) 311 3574 Hívj most! 
Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 35.